Brandovi

 • Tvrtka Kameja d.o.o. je u 100% privatnom vlasništvu, osnovana 1996.godine sa sjedištem u Zagrebu.

  Distributer je svjetski poznatih njemačkih brandova ARTDECO i PHYRIS za područje Hrvatske

  Surađuje s  trgovačkim lancima i parfumerijama u privatnom vlasništvu,  wellness i spa centrima, kozmetičkim salonima, školama, kazališnim kućama te nacionalnim i komercijalnim televizijskim postajama.

 • ARTDECO www.artdeco.de

  Asortiman ARTDECO, njemački brand broj 1 u parfumerijama, 1985. godine osnovao je Helmut Baurecht - vizionar i današnji vlasnik tvrtke, proglašen i princem niša - Prince of the Niches!

  U središtu njegovog interesa na kozmetičkom tržištu od velike su važnosti bili inovativnost i kvaliteta, široka paleta proizvoda i boja, izbalansiran odnos njihove kvalitete i cijene te ekološka svijest koja je rezultirala refill sistemom kupovine.

  Njegova današnja filozofija: individualnost, inspiracija i visoka make up umjetnost, ljubav za ljepotu, inovativni koncept i velika vizija. Nudimo visokokvalitetnu kozmetiku po razumnim cijenama - luksuz koji si možete priuštiti!

  Kao tržišni lider u premium segmentu - u prvom planu su nam uvijek želje naših kupaca.

  Artdeco loves the planet! - iznimno nam je važna održivost i proizvodnja BEZ testiranja na životinjama!

  Profesionalnim nastupom, kvalitetom proizvoda, marketinškom podrškom i kreiranjem trendova na kozmetičkom tržištu još je više učvrstio svoju lidersku poziciju te je, osim na njemačkom, prisutan i na tržištu 70-ak zemalja, dostupan je u 7500 kozmetičkih instituta i SPA, 300 vodećih robnih kuća i 60-ak duty free shopova diljem svijeta.

  Od 1990. godine po prvi puta ulazi na listu 100 najjačih kozmetičkih kuća svijeta!

  ARTDECO proizvode možete potražiti i kupiti putem našeg webshopa ili osobnim dolaskom u našu trgovinu na adresi Tomislavova 3, Zagreb.


 • PHYRIS www.grandel.de

  Asortiman PHYRIS, nastao je u laboratorijima tvrtke Artdeco, Karlsfeld., ali 2002. godine brand preuzima renomirana njemačka kozmetička kuća Grandel Professional, Augsburg čiji je utemeljitelj i vlasnik bio dr. phil. nat. Felix Grandel.

  Na čelnoj poziciji nasljeđuje ga njegov sin dipl.oec.Michael Grandel. On će tvrtku učiniti jednom od vodećih na području zdravlja i ljepote te će, osim u Njemačkoj, izuzetan uspjeh postići u još 50-ak zemalja diljem svijeta.

  Sredinom 2019. godine Dr.Grandel - The Beautyness Company preuzima 3.generacija: kći Ariane Grandel i nećak dr.Gabriel Duttler koji je uspješno nastavljaju razvijati i prilagođavati najsuvremenijim ekološkim dostignućima u kozmetičkoj industriji.

  Phyris asortiman svoju prepoznatljivu kvalitetu gradi na temelju 3-komponentnog koncepta njege, nastalog u suradnji s internacionalnim znanstvenicima i vodećim dermatolozima; nudi sve mogućnosti za optimalno čišćenje, zaštitu i njegu.

  Phyris ima rješenje za svaki problem i stanje kože te efikasno ublažava i usporava znakove starenja.

  Zahvaljujući svojim High-Tech teksturama, nudi savršenu njegu za sve tipove kože, temeljene na biljnoj bazi te SOMIMA - inovativnim liposomskim recepturama razvijenim u Padovi, koji aktiviraju kožu prije uporabe završne njege.

  Temeljni učinak ovakvog tipa njege je povišena sposobnost absorpcije djelotvornih tvari u kožu te poboljšana snaga njene otpornosti.

  Phyris proizvodi za njegu lica i tijela, obogaćeni biljnim ekstraktima, termalnom vodom, inovativnim sastojcima postavljaju nove kriterije u njezi i očuvanju zdravlja i ljepote kože

  Phyris proizvodi redovito dobivaju visoka priznanja i nagrade na priredbama i sajmovima ljepote diljem svijeta.

  PHYRIS proizvode možete potražiti i kupiti putem našeg webshopa ili osobnim dolaskom u našu trgovinu na adresi Tomislavova 3, Zagreb.