Brandovi


 • ARTDECO www.artdeco.de

  Asortiman ARTDECO, njemački brand broj 1 u parfumerijama, 1985. godine osnovao je Helmut Baurecht - vizionar i današnji vlasnik tvrtke, proglašen i princem niša - Prince of the Niches!

  U središtu njegovog interesa na kozmetičkom tržištu od velike su važnosti bili inovativnost i kvaliteta, široka paleta proizvoda i boja, izbalansiran odnos njihove kvalitete i cijene te ekološka svijest koja je rezultirala refill sistemom kupovine.

  Na današnjem, vrlo zahtjevnom kozmetičkom tržištu zadržao je individualan pristup klijentu te mu ponudio koncept njege koja ciljano tretira svaki njegov problem.

  Profesionalnim nastupom, kvalitetom proizvoda, marketinškom podrškom i kreiranjem trendova na kozmetičkom tržištu još je više učvrstio svoju lidersku poziciju te je, osim na njemačkom, prisutan i na tržištu 60-ak zemalja diljem svijeta.

  Od 1999. godine po prvi puta ulazi na popis među 100 najjačih kozmetičkih kuća svijeta.

  ARTDECO proizvode možete potražiti i kupiti putem našeg webshopa.


 • PHYRIS www.grandel.de

  Asortiman PHYRIS, nastao je u laboratorijima tvrtke Artdeco, Karlsfeld., ali 2002. godine brand preuzima renomirana njemačka kozmetička kuća Grandel Professional, Augsburg čiji je utemeljitelj i vlasnik bio dr. phil. nat. Felix Grandel.

  Na čelnoj poziciji nasljeđuje ga njegov sin dipl.oec.Michael Grandel. On će tvrtku učiniti jednom od vodećih na području zdravlja i ljepote te će, osim u Njemačkoj, izuzetan uspjeh postići u još 50-ak zemalja diljem svijeta.

  Sredinom 2019. godine Dr.Grandel - The Beautyness Company preuzima 3.generacija: kći Ariane Grandel i nećak dr.Gabriel Duttler koji je uspješno nastavljaju razvijati i prilagođavati najsuvremenijim ekološkim dostignućima u kozmetičkoj industriji.

  Phyris asortiman svoju prepoznatljivu kvalitetu gradi na temelju 3-komponentnog koncepta njege, nastalog u suradnji s internacionalnim znanstvenicima i vodećim dermatolozima; nudi sve mogućnosti za optimalno čišćenje, zaštitu i njegu.

  Phyris ima rješenje za svaki problem i stanje kože te efikasno ublažava i usporava znakove starenja.

  Zahvaljujući svojim High-Tech teksturama, nudi savršenu njegu za sve tipove kože, temeljene na biljnoj bazi te SOMIMA - inovativnim liposomskim recepturama razvijenim u Padovi, koji aktiviraju kožu prije uporabe završne njege.

  Temeljni učinak ovakvog tipa njege je povišena sposobnost absorpcije djelotvornih tvari u kožu te poboljšana snaga njene otpornosti.

  Phyris proizvodi za njegu lica i tijela, obogaćeni biljnim ekstraktima, termalnom vodom, inovativnim sastojcima postavljaju nove kriterije u njezi i očuvanju zdravlja i ljepote kože

  Phyris proizvodi redovito dobivaju visoka priznanja i nagrade na priredbama i sajmovima ljepote diljem svijeta.

  PHYRIS proizvode možete potražiti i kupiti putem našeg webshopa.